Ingegroeide teennagel

Een ingegroeide teennagel kan erg pijnlijk zijn. Het is dan ook zaak om deze zo snel mogelijk te behandelen. Dat kan bij Pedicurepraktijk W. Wijnbergen. Zelf een ingegroeide teennagel behandelen is niet aan te raden. De pedicure heeft naast de juiste kennis en ervaring ook de instrumenten in huis om een ingegroeide teennagel professioneel te behandelen. Bovendien hebben wij speciale technieken om herhaling te voorkomen.


Reguliere, medische en specialistische behandelingen

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Wieneke Wijnbergen is medisch pedicure. U kunt daarom terecht voor de reguliere pedicure behandelingen maar ook voor wellness voor uw voeten en medische en specialistische behandelingen zoals de jaarlijkse screening van een diabetesvoet of een orthese.

Korte deelbehandeling

Voor de behandeling van een ingegroeide teennagel kunt u kiezen voor de reguliere pedicurebehandeling waarbij niet alleen uw ingegroeide teennagel wordt behandeld.  De nagels worden machinaal gepolijst en gevijld, overtollig eelt wordt weggehaald en uw voeten worden gemasseerd en verzorgd met een heerlijke voetenbalsem. Deze behandeling duurt 30 minuten en kost 30 euro. Het is ook mogelijk om een deelbehandeling te boeken. Dit is een kleine, korte behandeling van maximaal 15 minuten waarbij uw ingegroeide teennagel wordt behandeld. Deze behandeling is ook mogelijk voor bijvoorbeeld likdoorns of kloven. Voor deze behandeling van maximaal 15 minuten betaalt u € 17,50.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Een afspraak maken kan direct online. Klik daarvoor bij de gewenste behandeling op de button “maak afspraak”.