Medische pedicuren

Bent u op zoek naar een medische pedicure? Dan kunt u terecht bij Pedicurepraktijk W. Wijnbergen. De praktijk is ingeschreven bij het KRP (Kwaliteits Register Pedicures) en aangesloten bij Provoet en is onderdeel van Podotherapie Westland. Door onze registratie als medisch pedicure kunt u ook bij ons terecht na doorverwijzing door een arts of podotherapeut.


Jaarlijkse screening diabetesvoet

Zo kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse screening van uw diabetesvoet. Tijdens deze screening worden verschillende testjes gedaan om de conditie van de voeten te beoordelen. We testen op gevoel, doorbloeding en de conditie van de huid. Eventuele andere problemen worden ook in kaart gebracht. De screening is belangrijk voor vergoeding vanuit een zorgverzekeraar.


Van wellness tot nagelregulatie

U kunt bij een medische pedicure terecht met alle soorten voeten. Wilt u mooie verzorgde voeten voor de zomer? Dan kunt u terecht voor een wellness behandeling of gelnagels. Maar ook voor “risicovoeten” kunt u bij ons terecht, zoals een diabetesvoet of reumatische voet. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis van verschillende nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken. Daardoor kunt u ook bij onze terecht voor de behandeling van complexere voet - en nagelproblemen.


Specialistische behandelingen in overleg

Welke behandeling voor u het meest geschikt is, wordt in overleg met u besproken. Dit is afhankelijk van het probleem en uw algehele conditie en andere klachten. Medische pedicure vindt altijd plaats in overleg. Dit betekent dat u een specialistische behandeling niet online kan boeken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.