Pedicure Hoek van Holland

Bent u op zoek naar een pedicure in Hoek van Holland of in de omgeving?  Dan bent u bij Wijnbergen Pedicure aan het juiste adres.


Voor al uw voetklachten

Uw voeten zijn belangrijk, ze dragen uw hele gewicht en zorgen er bijvoorbeeld voor dat u overeind blijft. Toch wordt er regelmatig te weinig aandacht besteed aan voetklachten. Voetproblemen zijn echter heel normaal, bijna iedereen heeft er wel eens last van. Dit kan variƫren van kleine ongemakken tot pijnlijke problemen. Of u nu last heeft van likdoorns, ingegroeide nagels of grotere voetproblemen, bij Wijnbergen Pedicure in de buurt van Hoek van Holland kunt terecht voor als uw voetklachten.


Specialistische behandelingen

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Van een normale pedicure tot een luxe wellness behandeling voor uw voeten. Wieneke Wijnbergen is medisch pedicure. U kunt dus ook bij haar terecht na doorverwijzing door een arts of podotherapeut. In de praktijk worden verschillende specialistische behandelingen uitgevoerd zoals de arkada techniek, nagelbeugel, nagelreparaties en ortheses. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw klachten. U kunt de specialistische behandelingen, in tegenstelling tot de normale pedicure behandelingen, niet online boeken. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen waarna er eerst met u overlegd wordt wat de beste behandeling voor u is. Daarna kan meteen een afspraak worden ingepland bij uw pedicure in de buurt van Hoek van Holland.


Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.