Pedicure Monster

Voor een pedicure in de buurt van Monster kunt u terecht bij Wijnbergen Pedicure. U kunt bij onze praktijk terecht voor uiteenlopende behandelingen op het gebied van voetverzorging en de behandeling van kleinere en grote voetproblemen. Pedicure Wieneke Wijnbergen is geregistreerd als medisch pedicure bij het KRP (Kwaliteits Register Pedicure) en aangesloten bij Provoet. Hierdoor kunt u ook terecht voor specialistische behandelingen na doorverwijzing door een arts of podotherapeut.


Goede voetverzorging

Goede voetverzorging is ook belangrijk om problemen te voorkomen. Mooi verzorgde voeten die het tonen waard zijn. Zeker in de zomer wilt u uw voeten laten zien. Open schoentjes, op blote voeten op het strand, uw voeten mogen weer gezien worden. Tijdens een ontspannende wellness behandeling worden uw teennagels geknipt, geniet u van een ontspannend voetenbad. Met een scrub en een masker worden uw voeten verzorgd en daarna heerlijk gemasseerd. Deze behandeling duurt 45 minuten en kost 40 euro.


Mooie teennagels

Mooie teennagels? Ook voor gelnagels kunt u terecht bij onze pedicure in de buurt van Monster. De nagels van uw tenen worden behandeld met een french manicure met gel. De gel blijft ongeveer 8 weken zitten. Het aanbrengen van de gelnagels duurt ongeveer 45 minuten.

Online een afspraak maken

U kunt online een afspraak inplannen voor een pedicure in de buurt van Monster. U ziet direct wanneer er nog plek is voor de door u gewenste behandeling en kunt direct de tijd reserveren. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar.