Pedicure Naaldwijk

Voor een pedicure in de omgeving van Naaldwijk kunt u terecht bij Wijnbergen Pedicure in s Gravenzande.


Voorkom voetklachten met regelmatige behandeling

In de professionele praktijk van Wieneke Wijnbergen kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen. Van luxe wellness verzorging tot specialistische behandelingen en wrat behandelingen. Een regelmatige pedicure kan u helpen om voetklachten te voorkomen. Tijdens een reguliere behandeling worden kleine ongemakken zoals kloven, likdoorns en ingegroeide teennagels direct behandeld.


Doorverwijzing door arts of podotherapeut

Wieneke Wijnbergen is medisch pedicure en als zodanig ingeschreven bij het KRP (Kwaliteits Register Pedicures) en aangesloten bij Provoet. Haar professionele praktijk is onderdeel van Podotherapie Westland. Door haar registratie als medisch pedicure kunt u ook bij haar terecht na doorverwijzing door een arts of podotherapeut.

Producten met aloë vera

In de praktijk wordt gewerkt met producten op basis van aloë vera. Aloë vera bevat ruim 200 verschillende voedingsstoffen en mineralen en wordt al sinds oudsher gebruikt als verzorgingsproduct. De producten zijn ook geschikt voor de diabetesvoet en reumatische voet.


Bekijk de verschillende behandelingen op de website. Voor de meeste behandelingen kunt u direct online een afspraak maken. Bij de specialistische behandelingen is dat niet mogelijk omdat daarvoor persoonlijk contact gewenst is. In die gevallen wil ik eerst met u de problemen bespreken en overleggen welke behandeling het best geschikt is om uw specifieke probleem te behandelen. Wilt u een specialistische behandeling boeken? Neem dan even telefonisch of per mail contact met me op. Ook voor andere vragen sta ik voor u klaar.