Pedicure s Gravenzande

Bent u op zoek naar een pedicure in s Gravenzande? Dan bent u bij Wieneke Wijnbergen aan het juiste adres. Als medisch pedicure kunt u niet alleen bij haar terecht voor een normale pedicure in s Gravenzande maar ook voor specialistische behandelingen na doorverwijzing van een arts of podotherapeut.


Waaruit bestaat een pedicure behandeling?

In de praktijk kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Tijdens een normale pedicure in s Gravenzande worden uw nagels mechanisch gevijld en gepolijst. Overtollig eelt wordt weggehaald en likdoorns, kloven of ingegroeide teennagels worden behandeld. Aan het einde van de behandeling worden uw voeten heerlijk gemasseerd met een verzorgende voetbalsem. Een normale pedicure behandeling duurt 30 minuten en kost 30 euro. U kunt online een afspraak inplannen. Met regelmatig een pedicure behandeling kunt u voetklachten voorkomen.


Andere behandelingen

Naast de reguliere pedicure in s Gravenzande kunt u ook bij de praktijk van Wieneke Wijnbergen terecht voor een wellness behandeling voor uw voeten, gelnagels, wratbehandelingen, een jaarlijkse screening van een diabetesvoet en specialistische behandelingen. Om een afspraak te maken voor een specialistische behandeling kunt u het beste even telefonisch of per mail contact opnemen. Deze behandelingen zijn probleem- en persoonsgebonden waardoor het goed is om eerst even het probleem te bespreken en te overleggen welke behandeling hier het beste bij past. We kunnen daarna meteen een afspraak inplannen.

De professioneel ingerichte praktijkruimte is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is ook goed bereikbaar voor minder valide mensen.