Forever Living


Naast mijn praktijk als medisch pedicure ben ik, Wieneke Wijnbergen een tijdje geleden een samenwerking met Forever Living aangegaan. Dit betekent dat er in de praktijken nu ook producten van Forever Living verkocht mogen worden. Deze productenlijn bestaat uit ongeveer 120 producten op het gebied van huid, make up, persoonlijke hygiëne en gezondheid. Allemaal gebaseerd op zeer hoge dosering of zelfs pure Aloë Vera. In de praktijk zijn de Aloë gelly, heat en lotion een zeer goede aanvulling.

UITWENDIG

Naast het uitwendige gebruik kun je de Aloë Vera ook inwendig gebruiken door het te drinken. De dranken van Forever hebben als basis pure gestabiliseerde aloë vera gel en bevat meer voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten als vrijwel alle andere levensmiddelen. Dit geeft een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. Deze dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

BALANS

Van oudsher gelooft men al in de kracht van de Aloë Vera. De ervaring met de producten van nu, samengevoegd met de eeuwen oude kennis van de oudere volken maakt mij als pedicure maar ook persoonlijk zeer enthousiast over deze lijn. Als medisch pedicure en als ervaringsdeskundige ben ik er van overtuigd dat wanneer het lichaam in balans is dit de voeten ten goede komt.

Wilt u nog meer weten over de producten op basis van Aloë of wilt eens de testbox uitproberen mail dan met info@wijnbergenpedicure.nl of kijk op www.wienekewijnbergen.flp.com


prev next